DE STORM>MILITAIRE OPERATIES KOMEN DICHTERBIJ

Een einde maken aan de wereldwijde pedofilie-operaties van sekssyndicaten//// ] u bent getuige van de ONTHULDIGING en ondergang van het CABALSYSTEEM///

[ ASHTON KUTCHER] > DODENDOOS
[DIDDY ] .>>> Hillary/Epstein/CIA [ ds]ops
Sean Carter/Reid Hoffman
Clive Davis>
Kamala Harris/>OBAMA
//))))//DNC MILJARDAIRS* ETC

THORN cia software voor gezichtsherkenning van kinderen met >McCain institute ( Cindy McCain zegt dat ze allemaal wisten wat EPSTEIN deed.. Maar toch deden ze niets. Waarom?)
_
_ERNIE ALLEN (adviseur kinderbescherming voor THORN) leidde een programma voor vermiste kinderen onder de Clinton Foundation
>
>
Belangrijke geschiedenis van de connectie tussen ERNIE ALLEN en CLINTONS>

Marc Dutroux, de seriemoordenaar en verkrachter in België, was een grootschalige doofpotaffaire rond pedofilie, moord, seksfilms, live-opnames, mensenhandel, alles wat met het Belgische koningshuis en de Belgische overheid te maken had.
(De volgende afdelingen vormen momenteel het Huis van de Koning:
het Departement voor Economische, Sociale en Culturele Zaken, het Kabinet van de Koning, het Militaire Huis van de Koning, de Civiele Lijst van de Koning
het Ministerie van Buitenlandse Betrekkingen
de afdeling Protocol van het Hof
(de afdeling Verzoekschriften)
_
_ Tot de handlangers van Dutroux behoorden zijn vrouw, Michelle Martin; Michel Lelièvre;>>>
Michel Nihoul<<< Bernard Weinstein. Michel Nihoul, “een Brusselse zakenman, café-eigenaar en bekend gezicht op seksfeesten, had banden met politici en Elites of Belgium en werd aanvankelijk berecht als medeplichtige aan de ontvoeringen, maar werd vrijgesproken wegens onvoldoende bewijs; hij werd in plaats daarvan veroordeeld voor betrokkenheid bij een bende die deelnam aan mensenhandel en drugshandel, en werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. Weinstein werd nooit berecht omdat hij werd vermoord door Dutroux voordat hij werd geïdentificeerd als medeplichtige.
_ X-Files België doofpotaffaire verwijst naar de afschuwelijke getuigenissen van een pedofielennetwerk met top Belgische Elites. Militaire inlichtingendienst, politiebureaus allemaal verbonden met het Koninkrijk van de Belgische Koninklijke familie /House holdhold.
De vijf vrouwen en de mannelijke travestiet die anoniem in België getuigden onder de codenaam “X”, beschreven een onderwereld van snuff movies (films gemaakt van echte moorden, seksuele martelingen of satanische rituelen) en sadomasochistische martelingen.
De bestanden van Operatie X zouden verschillende servers, documentatie en video’s opleveren die de beschuldigingen bevestigden en de pedofilienetwerken, sekshandel en seksuele moorden op politici, hooggeplaatste leden van de samenleving en het Koninklijk Huis, de Familie en het Koninkrijk corrigeerden.
De uitkomst van het X-files rapport en de onthulling evolueerde naar een volledige doofpotaffaire door het Koninkrijk België. Zelfs de vervolging van de journalist die het verhaal onthulde.
Een prominente Belgische rechter Poncelet’s zoon, een politieagent, was betrokken bij de zaak waarin de heer Dutroux werd betrokken bij een moord. De zoon van de rechter werd kort daarna vermoord en is onopgelost. En tijdens en kort na het onderzoek naar Marc Dutroux vonden er een reeks buitengewone misdaden en moorden op de socialistische leider André Cools plaats, en een aantal onopgeloste reeksen willekeurige moorden, verklaarde rechter Poncelet.
Rechter Guy Poncelet noemde de X FILES “briljant”. Hij zei dat “bepaalde politieke en gerechtelijke autoriteiten”, met de hulp van de staatsradio en -televisie en een groot deel van de pers, opzettelijk verontrustend bewijsmateriaal dat tijdens het Dutroux-onderzoek aan het licht was gekomen, hadden gebagatelliseerd.
_Dutroux bekende dat hij niet alleen had gehandeld. Hij beweerde dat hij deel uitmaakte van een grotere kindermisbruikring die bestond uit zakenlieden, hooggeplaatste overheidsfunctionarissen en zelfs politieagenten.

🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Deze bewering werd ondersteund door een van zijn eerdere slachtoffers van misbruik, die beweerde dat ze was meegenomen naar feestjes om seks te hebben met rijke mannen, en dat Dutroux daar was geweest, en er werd een onderzoek geopend, maar het onderzoek kwam niet erg ver. Getuigen die hadden gezegd dat ze zouden getuigen dat er een seksring was, werden dood aangetroffen en agenten die bezig waren met het onderzoek werden plotseling van de zaak gehaald. Een rechter werd zelfs van de zaak gehaald en een doofpotaffaire tierde welig.)

_in totaal werden meer dan 20 mensen gedood, waaronder getuigen en mensen die banden hadden met de criminele bende

Een enorme golf van paniek sloeg over de
De koninklijke familie, de overheidsinstanties en de premier vroegen ERNIE ALLEN om advies over hoe de enorme beschuldigingen en het onderzoek waarbij het Koninklijk Koninkrijk België betrokken was, in de doofpot gestopt konden worden. Ernie Allen nam contact op met de >CLINTONS en onmiddellijk vonden er in België een aantal gebeurtenissen plaats onder de operaties van de CIA. MOSSAD MI6-operaties die verbonden waren met wereldbanken en Europese banken die aan de touwtjes trokken van overheidssectoren, hoofdleiders en tv- en radio-instellingen om alle lekken van de onderzoeken te stoppen. Onderzoekers werden onmiddellijk vervangen en rechters werden vervangen en bijna al het bewijs werd onderdrukt en verborgen, en een VOLLEDIGE CIA MOCKINGBIRD-OPERATIES begon de radio- en tv-stations te laten vertellen. En getuigen werden gedood en ook verschillende overheidsfunctionarissen. > .> Hillary Clinton adviseerde de Belgische regering en de koninklijke familie onmiddellijk om te beginnen Het beoordelen van hun overheidssysteem om te helpen bij de lancering van het International Centre for Missing & Exploited Children (ICMEC) dat zou samenwerken met de NCMEC National Center for Missing Exploited Children Amerikaanse basisoperaties In 1998 keurde de Raad van Bestuur van het National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC) van de Verenigde Staten de oprichting van het International Centre goed. ICMEC hield haar eerste vergadering van de raad van bestuur in mei 1998. De organisatie werd officieel gelanceerd in april 1999 op de Britse ambassade in Washington, D.C., door HILLARY CLINTON, de toenmalige First Lady van de Verenigde Staten, en Cherie Blair, de echtgenote van de toenmalige Britse premier Tony Blair. ERNIE ALLEN was 15 jaar lang President & CEO van zowel NCMEC als ICMEC _
In 2009
_>]]WIKILEAKS [[ HEEFT de echte waarheidsbom GEGEVEN>>>> DUTROUX DOSSIER;
_deze 1.235 documenten ONTHULD de miljoenen die Marc Dutroux kreeg via verschillende bankrekeningen die verbonden waren met het elite banksysteem, en WIKILEAKS verbond de wereldwijde kindersekshandel die plaatsvond vanuit de Belgische operaties onder Dutroux, het Belgische Koninkrijk en overheidsduistere operaties naar verschillende landen, waaronder Marokko tot Saoedi-Arabië. De volledige banktransacties en prijzen van jonge meisjes die werden verkocht via de Belgische elite operaties.

De Belgische Royals en de overheid probeerden WIKILEAKS aan te klagen, maar dat mislukte. Ze probeerden ook het WIKILEAKS-dossier te stoppen, maar dat mislukte ook.

Uiteindelijk verdwenen er meer kinderen onder de National & International center for missing and exploited children (. NCMEC & ICMEC) foundation en operations. Dit zou neerkomen op meer dan 10.000.000 vermiste kinderen in Europa sinds de oprichting van NCMEC in 1984 en onbekende 50-80 miljoen kinderen sinds 1984 in de Verenigde Staten (veel vermiste foundations verdraaien hun totale aantallen en projecteren lagere aantallen… Maar er wordt elke 2 seconden een kind ontvoerd in de VS)….. 8 miljoen vermiste kinderen wereldwijd per jaar< _ __BINNEN INLICHTINGENDIENSTEN IS HET BEKEND DAT DUISTERE INLICHTINGENDIENSTEN VAN DE DIEPE STAAT HET NATIONALE (INTERNATIONALE) CENTRUM VOOR VERMISTE EN UITGEBUITEN KINDEREN RUNNEN. DEZE INTERNATIONALE OPERATIES ZIJN OOK AFKLARINGSOPERATIES EN WERELDWIJDE KINDERHANDEL/ SEKSRING PEDOFILIE OPERATIES EN EEN KRACHTIG NETWERK DAT VERBONDEN IS MET WITWAS-OPERATIES DIE VERBONDEN ZIJN MET WERELDBANKEN EN WERELDOVERHEIDSOPERATIES VAN DE DIEPE STAAT >

Dit is waarom Hillary Clinton boos was op WikiLeaks Julian Assange. Omdat Assange weet wat er in België is gebeurd en hoe ICMEC de controle over Europa heeft overgenomen. En Assange kent de volledige financiële handel in de kinderseksringoperaties en financiële systemen<

Dit is de reden waarom Assange WIKILEAKS achter Hillary aanging en haar e-mails liet vallen om haar criminele activiteiten bloot te leggen (dit had gevolgen voor haar presidentiële campagne in 2016)
die verbonden is met Podesta WikiLeaks en Obama die zo verbonden is met pizza gate. Kinderen bestellen voor seksfeestjes en nog veel meer.

WAAROM HEEFT DE CIA ASSANGE NIET GEWOON IN 2001-2014 VERMOORD? OF HET WIKILEAKS TEAM VERMOORD? WAAROM HEBBEN MI6 OF MASSAD GEEN WIKILEAKS PERSOONLIJKEN VERMOORD?
>

WIKILEAKS ZIT IN DE MILITAIRE ALLIANTIE OPERATIES EN HEEFT GEBRUIK GEMAAKT VAN GEAVANCEERDE MILITAIRE SUPERCOMPUTERNETWERKEN\\\ > WIKILEAKS HEBBEN [KILLSWITCH] OPERATIES voor het geval er iets met hen gebeurt en de belangrijkste GEHEIMHOUDENDE INFORMATIE ZAL ALLE GROTE WERELDNETWERKEN BEREIKEN (de diepe staat wil dit niet) …… Assange speelde een zeer zeer belangrijke rol binnen de wereldGEBEURTENISSEN _ (zijn rol ZAL doorgaan binnen militaire operaties> BLOOTSTELLING operaties gericht op de CLINTONS. OBAMA’. MCCAIN INSTITUUT. EN MEER OVER EPSTEIN CIA OPERATIES/////…..//// Wat er ook gebeurt met Assange, hij heeft al volledige briefings gegeven en alle servergegevens aan de ALLIANTIE gegeven (TRUMP’)., > het leger heeft de informatie al, maar formaliteiten en militaire rechtbank/procedures alles is gedocumenteerd)

Wij weten dat EPSTEIN gaat spreken.
Megyn Kelly onthult aan Tucker Carlson in een liveshow (ze heeft de video’s gezien die de inlichtingendienst heeft en wacht op het STOPPEN)
_
We weten dat de sleutels van Assange KILLSWITCH in handen zijn van Cheyenne en de white hats van Admiraal Rogers.

We weten dat ASHTON KUTCHER het belangrijkste lid van de CIA is en dat Kutcher op geen enkele manier heeft bijgedragen aan de oprichting van THORN. Maar zijn beroemdheidsstatus werd gebruikt om het THORN-systeem voor gezichtsherkenning van kinderen te promoten en wereldwijd kinderen te ontvoeren voor operaties van de elite die verband hielden met de CIA-Clintons en pedofilie-operaties van de elite.
We weten dat Ashton Kutcher werd gechanteerd/afgeperst voor pedofilie en seks met meisjes door minderjarigen in zijn tv-show en op privéfeestjes (de CIA voerde een dubbele operatie uit op Kutcher. [Ze] speelden de slechteriken die hem afpersten via nepkartel-/maffiaorganisaties en kwamen hem vervolgens redden als goede jongens van de CIA) … Deze dubbele operaties zijn verbonden met de dood en moord op Ashley Ellerin op 21 februari 2001 in haar huis achter het Grauman’s Chinese Theatre op Sunset Strip.
De acteur had pas een paar weken een relatie met Ashley Ellerin. … En Ashton Kutcher werd gechanteerd om Ellerin te vermoorden en alles werd gefilmd. Na deze duistere gebeurtenis stapte de CIA als helden in (maar zij waren eigenlijk de slechte acteurs die Kutcher dwongen)
en begonnen geheime operaties om Ashton Kutcher te controleren en hem in geheime operaties te brengen. Ze brachten P DIDDY al snel in contact met KUTCHER en ze organiseerden samen verschillende feesten en verplaatsten seksringoperaties van New York naar Californië in Elite underground seksfeesten. En kindermensenhandelringen. P DIDDY was een van de eerste beroemdheden die THORN-software gebruikte om kinderen te vinden voor rijke rijke Elite-pedofielen die bereid waren honderdduizenden te betalen voor on-demand kindercatalogi die het THORN-systeem produceerde.
We weten dat P DIDDY honderden slachtoffers/getuigen heeft gedood, waaronder zijn eigen vriendin Kim Porter, door babyolie te gebruiken om onmiddellijk longontsteking te veroorzaken door middel van intraveneuze injecties.
(Sommige mensen kregen een infuus met voedingsstoffen en anderen die het doelwit waren kregen babyolie in hun infuus en stierven uiteindelijk binnen een paar uur) ….. Ashton Kutcher liet ook Brittany Murphy (de tweede vriendin van Kutcher die stierf) vermoorden nadat ze binnen haar elitekringen begon te praten over de snuff-films van Diddy Party en de pedofilie-seksring, Murphy stierf aan longontsteking die aanvankelijk werd veranderd van een hartaanval. Maanden later stierf haar man ook aan longontsteking.

Kim Porter. Brittany Murphy en haar man hadden allemaal hetzelfde lijkschouwersrapport laten maken door Ed Winter, vriend van DIDDY

🤞🤞🤞🤞🤞🤞
_
Terwijl de militaire operaties van de white hats vorderen en de 5e generatie oorlogsvoering wordt ingezet om BLOOTSTELLING te creëren aan het wereldwijde CABAL deep state syndicaat, kinderseksnetwerken en wereldwijde netwerken van mensenhandel.

.>DONALD J. TRUMP staat al op het punt om nieuwe UITVOERENDE BEVELTEN te ondertekenen die open militaire operaties zullen gebruiken om wereldwijde sekshandels- en kinderpedofilie-operaties neer te halen. TRUMP heeft COMMS al laten weten dat hij pedofielen de doodstraf zal laten krijgen en kindermensenhandelaren zal laten executeren.

Dit alles volgt nadat TRUMP al tijdens zijn eerste regering uitvoeringsbesluiten had ondertekend om mensenhandel en kinderhandel te bestrijden. Deze operaties hebben geleid en leiden nog steeds tot het oprollen van honderden pedofilieoperaties per maand. Deze operaties zijn de afgelopen maanden snel gegroeid.
_NU SPREKEN ELON MUSK EN TUCKER CARSON OPENLIJK OVER DE EPSTEIN-LIJST EN LATEN HET PUBLIEK WETEN DAT DE DONATEURS VAN BILL GATES EN KAMALA MILJARDAIRS OP DE LIJST STAAN!!

Dit zijn open COMMS; > Elon Musk is ‘s werelds grootste militaire contractant voor het Amerikaanse leger geplaatst door Trump EZRA PATEL///
MUSK HEEFT BEPAALDE GEHEIME TOEGANG_
HIJ BEHEERT GEHEIMZINNIGE MILITAIRE TECHNOLOGIE DIE VERBONDEN IS MET STARLINK> SPACE X. CHEYENNE MOUNTAIN USSF OPERATIES EN SUPERGEAVANCEERDE COMPUTERS BUITEN QUANTUM////


ACHTER DE SCHERMEN>]: MILITAIRE OPERATIES HEBBEN SUPERGEAVANCEERDE TECHNOLOGIE GEBRUIKT DIE VERBONDEN IS MET MICROCHIPS OP KAMERTEMPERATUUR OM ALLE GEGEVENS, INFO, >> KLOON > IN BESLAG TE NEMEN
KLOON>KLONEN>KLONEN> [DEEP STATE] WERELDCOMPUTER, SUPERCOMPUTERTERMINALS<
_
Jullie zijn er zich niet van bewust dat white hats miljardairs achter het Democratisch Nationaal Comité en [DS] RINO’s ten val gaan brengen, die de corrupte [ c ia ] ,DARPA.> diep duistere operaties die de AMAZON-SERVERS controleren, beschermen en er het gezicht van zijn. MICROSOFT [CLOUD]/ DARPA FACEBOOK GOOGLE MONOPOLY AI-systemen die YouTube besturen. Yahoo Instagram etc. etc. etc. etc. tekst ECT ECT ETC ETC> >> DEZE operaties besturen wereldwijde pedofilie, seksoperatieringen, verbonden met smartphones, smart-tv’s. Slimme auto’s…. Kinderspel-apps…,,<<<<< Dezezelfde technologie is verbonden met THORN (Child face recognition system……een catalogus van de kinderen van de wereld die aan de ELITES wordt gegeven om te kopen)///
NU weet je waarom CINDY MCCAIN en het McCain-instituut niets deden aan EPSTEIN, aangezien ze allemaal wisten van de EPSTEIN-ring voor seksafpersing/pedofilie/mensenhandel,>> OMDAT HET MCCAIN-INSTITUUT DEEL UITMAAKT VAN DE CIA-OPERATIES MET CLINTONS PROPAGANDA VERMISTE KINDEREN DIE OVER DE HELE WERELD KINDEREN VERHANDELT EN SOCIALE MEDIASYSTEMEN GEBRUIKT OM KINDEREN TE VERKOPEN. EN EEN I. SYSTEMEN ALS THORN GEBRUIKT OM GEWENSTE KINDEREN TE VINDEN VOOR ELITES EN PEDOFIELEN. _Daarom probeert Hillary Clinton wanhopig de vrijheid van meningsuiting te stoppen en alles een samenzwering te noemen omdat alles leidt naar CLINTONS/ ROCKERFELLERS CIA-REGIME EN DEEP STATE-OPERATIES.
_
_Vanuit de seksuele operaties van BACKPAGE die verbonden waren met Hillary Clinton, exploiteerde kinderen Netwerk operaties ///
Later ging BACKPAGE kinderen verkopen en pooieren, toen de CEO Carl Ferrer door white hats werd gearresteerd.
CLINTONS drong er vervolgens bij districtsadvocaat Kamala Harris op aan om het onderzoek en de namen van de mensen die in de aanklachten en de zaak voorkomen, TE VERDOEKEN.
(Kamala Harris verborg alle namen van miljardairs en verschillende pedofiele priesters die BACKPAGE gebruikten)

_

_Later werd Kamala Harris gemakkelijk door HILLARY en Ashton Kutcher overgehaald om een ​​DIDDY FREAK-OFF SEX PARTY bij te wonen, dit was de eerste keer dat Ashton Kutcher seks had met KAMALA en de eerste keer dat KAMALA werd gefilmd ///)) CIA & CCP wilden dat de seksscènes van KAMALA werden gefilmd >>>>na dit moment zat KAMALA in DIEPE/////
_NU zou ze worden ingezet (voor noodplannen voor het geval dat Hillary Clinton niet gekozen zou worden) voor toekomstige GEBEURTENISSEN die verband houden met de Amerikaanse burgerlijke onrustoperaties.

Dit is de reden waarom Ashton Kutcher in 2016 op Twitter schreef en postte
; “Voorspelling: Kamala Harris”
(Kutcher wist 4 jaar van tevoren dat ze vice-president zou worden, maar uiteindelijk zette ze door voor president///)

_
Waar Ashton Kutcher niet op had gerekend was de Q-beweging die Hollywood en 30.000.000 Amerikaanse burgers zou aanvallen en de beweging The Great Awakening en ONTHULD van de deep state zou promoten. Clintons. Epstein. CIA. FBI-corruptie en TRUMP<_ . En uiteindelijk de arrestatie van P DIDDY (P Diddy is geen afleiding. Ik heb je al eerder verteld dat onder de Trump-regering p Diddy werd gearresteerd en VERWOND en hij gaf alles op.. hij wordt nu gedwongen zijn rol te spelen.. Wat er ook gebeurt …  Na de onthulling van de militaire staatsgreep tegen Trump en het einde van de BURGERROEREN EN DE NAWEG VAN DE BIJNA BURGEROORLOG …. TRUMP. MUSK. MILITAIR. PATEL. VIVEK. EN DE NIEUWE GEVORMDE REGERING ONDER TRUMP GAAT ACHTER DE EPSTEIN-ZAAK DE DIDDY VOLLEDIGE ONTHULDIGING ZAAK. TRUMP GAAT ACHTER DE EX-PRESIDENTS EN DE VOLLEDIGE ONTHULDIGING VAN DE WERELDWIJDE CIA SEX OPERATIE AFPERSINGSRINGEN>>>>>> ///


ACHTER DE SCHERMEN>]; GENERAALS OVER DE HELE WERELD IN VEEL LANDEN MET INLICHTINGENDIENSTEN WACHTEN OP GROEN LICHT OM ARRESTATIEOORLOGEN IN HUN LAND TE STARTEN. (Ze hebben alle gegevens. Informatie. Bewijsservers en technologie beschikbaar via Cheyenne mnt. STARLINK.>] TRUMP//////Admiraal Rogers etc…… de echte waarheid is onbekend, Edward Snowden is een enorm stuk van de puzzel van het begin van Storm Operations en hij werd opzettelijk aan Poetin gegeven door de NSA (White hats aan de binnenkant) //// een jaar later, nadat Snowden en technologie met wetenschappers naar Rusland waren overgedragen, vond de MH370-GEBEURTENIS PLAATS……zoals beloofd door NSA ./ Military ALLIANCE/ aan Poetin….
// Het echte verhaal van Snowden is veel meer dan je weet en de technologie achter de schermen om de wereld ten val te brengen Kinderhandel ELITE PEDOFILIE CIA-operaties die begonnen in de GOUDEN DRIEHOEK en de opiumoorlogen die verband hielden met het VATICAAN/ Jezuïeten die MK ULTRA hebben uitgevonden)
__
Van generaal Petraeus, generaal van het Amerikaanse leger die directeur was van de Central Intelligence Agency onder Obama, tot Mark Zuckerberg, tot [EPSTEIN ZAL PRATEN], tot generaal Milley/DIDDY/HOLLYWOOD ELITES/CEO’S, CEO’S, CEO’S, CEO’S, BEDRIJVEN, INDUSTRIEËN, CIA. MI 6 CLINTONS, ETC, ETC, ETC, ECT, ETC, tot de wereldwijde organisatie voor sekshandel en Europese regeringen, presidenten en premier …….>>

DE STORM IS OVER HEN<<<

….je bent getuige van de ONTHULDIGING en de ondergang van het CABAL-SYSTEEM

Waarom denk je dat OBAMA Diddy uit de gevangenis heeft gehaald toen Obama een senator was en Intel aan Diddy gaf? Hoe is OBAMA op de klantenlijst van DIDDY terechtgekomen?
? Wie staan ​​er op de Diddy seksvideo’s naast Jennifer Lopez. Kamala Harris. Ashton Kutcher. Prins Harry> welke president?
_
Hoe kan de zaak Diddy botsen met de zaak Epstein en hoe kan dit botsen met een militaire staatsgreep en verraad die verband houden met Amerikaanse ambtenaren, legerhoofden en militaire commandanten, inlichtingendiensten en socialemedia-organisaties?
_ WAT IS DE TROEFKAART[EN] ♠️ ♦️ ❤️

♟️ SCHAAK ♟️


Alle spelfouten zijn belangrijk.
_
Je hebt meer dan je weet.
Militairen maken bewegingen achter de schermen. Ze schetsen een beeld voor je.

Het PLAN om de wereld te redden

https://t.me/TruthPups/245