Massale arrestaties , openbare executies en de ontmanteling van het financiële imperium van de Cabal staan ​​op het punt te gebeuren.

De wereld staat op het punt getuige te zijn van de grootste militaire en politieke operatie ooit uitgevoerd, en de dagen van de macht van de Cabal zijn voorbij. Meer info op gazetteller.com
Bereid je voor . De staking komt eraan en de wereld zoals wij die kennen, staat op het punt voorgoed te veranderen. De greep van de Cabal op de mensheid is verbroken en de nieuwe dageraad staat op het punt te rijzen.
Het Quantum Financial System is al operationeel met verborgen QFS-knooppunten die geïntegreerd zijn met Rafidains blockchain om de centrale banken te omzeilen en de laatste spijker in de doodskist van de Deep State Cabal te slaan.

Wereldwijde valuta-reset:

woensdag 25 september 2024

Op dinsdag 1 oktober 2024 wordt US Inc. Corp. ontbonden, waarmee het experiment met het fiat-monetaire systeem ten einde komt. Het door goud en activa gedekte kwantumfinanciële systeem is klaar, ingesteld en neemt het over. Op 1 oktober 2024 eindigt het fiscale jaar van US Inc. Corporation en is het sinds 2008 failliet. Er zijn geen budgetgoedkeuringen van het Congres, het draait gewoon op dampen met een fiat-dollar. Nu zullen de Federal Reserve en de IRS er ook mee sluiten. En laten we Blackrock niet vergeten, de financiële tak van de Deep State, die meer rijkdom beheert dan hele naties. Ze hebben al faillissement aangevraagd. Als een bank niet voldoet aan Basel III (niet door goud gedekt), zal deze op 1 oktober sluiten.
De eerste week van oktober zal alles veranderen. Het Emergency Broadcast System zal de stilte doorbreken en alle verborgen waarheden onthullen. Landen over de hele wereld bereiden zich voor om het Quantum Financial System (QFS) te activeren.
Militaire troepen over de hele wereld mobiliseren zich – VS, Canada, VK, EU en meer. Meer dan 80 landen doen hieraan mee. Dit is geen oefening.
Overheden zoals wij die kennen zullen met 90-95% krimpen. Als er binnen 60 dagen geen nieuwe verkiezingen worden gehouden, zal de Global Military Alliance het overnemen. Vergeet de verkiezingen in november maar.
President Trump en de Global Military Alliance voeren de grootste geheime operatie in de geschiedenis uit. Ze hebben al meer dan een half miljoen wereldwijde elites gearresteerd en berecht – misdaden tegen de menselijkheid. Deze criminelen, die de kinderen van de wereld uitbuiten, worden geconfronteerd met gerechtigheid, en het zal niet mooi zijn.
De BRICS-landen zetten ook hun slag, met de grootste overdracht van rijkdom in de geschiedenis. 134 landen verlaten de fiat-dollar en stappen over op door goud gedekte valuta’s. Elk van deze valuta’s wordt verhandeld in een verhouding van 1:1, waardoor het speelveld als nooit tevoren gelijk wordt getrokken.
De nieuwe Republiek begint. Op 1 oktober beginnen de Verenigde Staten hun nieuwe fiscale jaar met een goudgedekt Amerikaans bankbiljet als onderdeel van de wereldwijde monetaire reset.
Di. 24 sept. 2024: BREAKING! Steve Quayle onthult dat Walmart Canada geen Amerikaanse dollars meer accepteert – Een voorbode van de totale ineenstorting van de Amerikaanse dollar – amg-news.com – American Media Group

Woe. 25 sept. 2024: BOEM!!! XRP en QFS maken het allemaal mogelijk: HET GESTRUCTUREERDE UITBETALINGSSYSTEEM – Inwisselingspercentage = Het bedrag dat voor elke Zim-dollar wordt betaald – amg-news.com – American Media Group

Di. 24 sept. 2024: Basel III: Het einde! Verlossingsnieuws – Valutaherwaardering en -verlossing in een surveillancestaat – Het einde van bankmisbruik, overgang naar GESARA en QFS – amg-news.com – American Media Group

Di. 24 sept. 2024: Nieuwsalert! De RV en militaire operaties: achter de schermen – De ondertekening van een historisch verdrag door 209 landen is bedoeld om wereldwijde valuta’s opnieuw te definiëren! Vertrouw op het plan! – amg-news.com – American Media Group

Wereldwijde financiële crisis:

Woe. 25 sept. 2024: DRINGENDE ONTHULLING!! Trumps GESARA-activering veroorzaakt paniek: $35 biljoen schuldenvalstrik opgezet door wereldwijde elites, grootste vermogensoverdracht dreigt — Cyberaanvallen en economische ineenstorting ontworpen als afleiding — Walmart-, Target-, Home Depot-winkelsluitingen duiden op wanhoop in de Deep State! …NESARA/GESARA op Telegram https://gazetteller.com/urgent-reveal-trumps-gesara-activation-sparks-panic-35-trillion-debt-trap-set-by-global-elites-largest-wealth-transfer-loo

We leven in een gemanipuleerd systeem. De wereldwijde elites duwen ons richting totale ineenstorting. De economie, de middenklasse, winkeldiefstal: het is allemaal onderdeel van hun plan om onze vrijheden, ons geld en onze toekomst af te pakken.
De Amerikaanse schuld explodeert en bereikt $35 biljoen. Elke 100 dagen komt er nog eens $1 biljoen bij. Dit is geen vergissing: het is een berekende poging om Amerika te destabiliseren en haar burgers tot slaaf te maken met eindeloze schulden. De wereldwijde elites willen dat de VS valt en ze weten wie hun grootste vijand is: Donald J. Trump.
Ze hebben Trump aangevallen met nep-afzettingen, mediacampagnes en moordpogingen omdat hij hun plan in de weg staat. Trump heeft de sleutel tot de grootste financiële reset in de geschiedenis: GESARA.
GESARA is de wereldwijde oplossing die de corrupte banksystemen die ons tot slaaf maken, zal vernietigen. Trump weet dat, en daarom raakt de Deep State in paniek. Ze willen niet dat het publiek te weten komt over deze game-changing financiële reset. Maar raad eens? Het gebeurt al. Rusland, China en de BRICS-landen stappen over op een nieuw financieel systeem dat de Amerikaanse dollar en zijn dominantie in de wereldhandel zal vernietigen.
In september 2024 onthulde de BRICS-top plannen voor een door goud gedekt valutasysteem, precies wat GESARA belooft. De Federal Reserve en het IMF zijn in diepe paniek terwijl de wereldwijde elites zich haasten om de controle te behouden. Ze hebben cyberaanvallen op energienetwerken uitgevoerd en chaos gecreëerd om ons te dwingen een wereldwijde digitale valuta te accepteren. Maar Trumps GESARA staat hen in de weg.
De Federal Reserve verliest de controle over de rentetarieven en de economie . Hun laatste poging om de tarieven te verhogen mislukt nu de dollar instort. De Deep State weet dat zodra GESARA wordt geactiveerd, hun macht voorbij is. De activa van de Federal Reserve zullen in beslag worden genomen en biljoenen dollars die van het Amerikaanse volk zijn gestolen, zullen worden teruggegeven.
Ze proberen je wanhopig af te leiden met winkelsluitingen en winkeldiefstal, maar dit is het systeem dat implodeert. Trump is dit al jaren aan het plannen en ondertekende tijdens zijn eerste termijn uitvoerende bevelen die de basis legden voor de volledige implementatie van GESARA. Hij hintte hierop tijdens een besloten toespraak op 15 september 2024, waarin hij sprak over de komende financiële storm.
Trump is niet uit de macht. De constante aanvallen op hem bewijzen dat ze doodsbang zijn voor wat hij vertegenwoordigt. Ze weten dat zodra GESARA de schakelaar omzet, dit zal leiden tot de grootste vermogensoverdracht in de menselijke geschiedenis. Hun dagen van controle zullen voorbij zijn.
De dollar gaat dood en de wereldwijde elites weten dat. Banken storten in, het systeem brokkelt af en ze hebben bijna geen tijd meer. GESARA is hier, wachtend op de achtergrond, klaar om volledig geactiveerd te worden. Als dat gebeurt, zal alles veranderen. De Deep State zal vallen en Trump zal de leiding nemen.
Bereid je voor. De grootste vermogensoverdracht in de geschiedenis staat op het punt te gebeuren, en ze kunnen het niet stoppen.
Di. 24 sept. 2024 BREAKING! Walmart Canada accepteert geen Amerikaanse dollars meer – een voorbode van de totale ineenstorting van de Amerikaanse dollar

Dit is geen oefening! Steve Quayle heeft zojuist schokkend bewijs gevonden dat Walmart Canada is gestopt met het accepteren van Amerikaanse dollars, wat duidt op de dreigende ineenstorting van de Amerikaanse munteenheid. Als u niet hebt opgelet, is het nu tijd om wakker te worden: dit gebeurt. Walmart, een in de VS gevestigd bedrijf, weigert de valuta van zijn eigen land in Canada, een van de nauwste economische partners van de VS. Wat zegt dat over de toekomst van de Amerikaanse dollar?
Steve Quayle stond aan het front en was persoonlijk getuige van deze verbluffende zet bij een Walmart in Newmarket, Ontario. Elke kassier weigerde Amerikaanse valuta. Het was geen storing, het was geen vergissing. Het is echt. De kassiers onthulden dat het hele systeem was geherprogrammeerd om Amerikaanse dollars te weigeren. Laat dat even bezinken. Een Amerikaans bedrijf heeft zojuist de dollar de rug toegekeerd, en dat is niet vanwege een tijdelijk probleem. Zij weten iets wat wij niet weten.
Dit is het begin van het einde voor de Amerikaanse dollar. Walmart’s beslissing laat zien dat de ineenstorting dichterbij is dan iedereen denkt. Andere bedrijven, landen en financiële instellingen zullen volgen. Het gebeurt nu, en als je je niet voorbereidt, blijf je met niets achter. Walmart heeft zijn zet gedaan om zichzelf te beschermen tegen de naderende storm. Als ze de Amerikaanse dollar verlaten, hoe lang duurt het dan voordat iedereen dat doet?
Denk er eens over na: Canada en de VS zijn economisch nauw met elkaar verbonden. Als Walmart de stekker uit Amerikaans geld in Canada trekt, wat zegt dat dan over de rest van de wereld? Het zegt alles wat u moet weten. De Amerikaanse dollar verkeert in grote problemen. Als u Amerikaanse dollars in bezit hebt, moet u NU voorbereidingen treffen voordat het te laat is.
Dit is geen wilde theorie — het gebeurt voor onze ogen. Als Walmart de Amerikaanse munteenheid afwijst, kun je erop rekenen dat de rest van de wereld toekijkt.
De ineenstorting van de Amerikaanse dollar staat voor de deur . Bereid u voor, bescherm uw bezittingen en wees voorbereid op de chaos die zal volgen. Hyperinflatie, torenhoge prijzen en waardeloze spaargelden: dit is de toekomst als u nu niet in actie komt.
Ben je er klaar voor? De tijd dringt. De ineenstorting komt eraan, en als het eenmaal gebeurt, is er geen weg meer terug.

Herstelde Republiek:

De herbewoonde republiek voor de Verenigde Staten van Amerika, Dr. Miarecki: (7/12/2024) | SG spreekt met USAF luitenant-kolonel (Ret) Dr. Sandy Miarecki om te praten over de herbewoonde republiek voor de Verenigde Staten (rumble.com) Hoe Amerika te redden | Republiek voor de VS (republicfortheunitedstatesofamerica.org) Di. 24 sept. Niet te stoppen! De Global Currency Reset (GCR), Iraks dreigende RV en het Quantum Financial System (QFS) zijn ontworpen om het globalistische financiële regime te ontmantelen! …Gitmo TV op Telegram:

De waarheid is te lang begraven geweest, en de Global Currency Reset (GCR) is de sleutel tot het ontrafelen van de wurggreep die de elites op ons hebben. Geen gezwets meer: ​​Iraks RV (currency revaluation) is niet zomaar een kleine economische aanpassing, het is de tikkende tijdbom waar de Deep State het meest bang voor is.
Terwijl de massa leugens te horen krijgt, vindt de echte strijd achter de schermen plaats. Irak is het epicentrum van de grootste welvaartsoverdracht in de geschiedenis.
Vergis je niet, Iraks stap om zijn banksysteem te digitaliseren gaat niet om gemak. Dit is een grootschalige aanval op het door globalisten gecontroleerde financiële systeem. De plotselinge drang van de Rafidain Bank om 42 van zijn vestigingen te digitaliseren met blockchaintechnologie is geen toeval. Dit is de eerste fase van de QFS, het wapen dat is ontworpen om het corrupte centrale banksysteem te vernietigen dat landen in slavernij houdt door schulden en inflatie.
Digitalisering is gelijk aan controle : Wat ze niet willen dat je weet, is dat de zogenaamde “digitalisering” van Rafidain Bank een Trojaans paard is. Door blockchain te omarmen, leggen ze de basis voor het Quantum Financial System, recht onder de neus van de elites. Ze weten dat zodra de QFS live gaat, hun heerschappij voorbij is.
De dagen van fiatgeld en fractioneel reservebankieren zijn geteld. De QFS zal transparantie garanderen en de financiële misdaden van de Deep State blootleggen. Witwassen, diefstal en belastingontduiking – alle trucs die ze hebben gebruikt om ons te controleren – zullen aan de wereld worden onthuld.
En nu is hier de grote zet: Iraks RV gaat niet alleen over het stimuleren van hun economie. Het is de eerste dominosteen in een kettingreactie die de Global Currency Reset zal activeren. Elke valuta op de planeet zal opnieuw worden uitgelijnd, waardoor de globalisten hun macht verliezen en de welvaart terug naar de mensen gaat.
De Ground Alliance, een coalitie van patriotten, militaire insiders en Q-agenten, heeft deze hele operatie georkestreerd. De RV gaat niet alleen over Irak; de Ground Alliance trekt aan de touwtjes. En de QFS beperkt zich niet tot Irak. Het wordt wereldwijd uitgerold en bouwt aan een nieuw tijdperk van financiële vrijheid.
Dit is wat ze je niet zullen vertellen: verborgen QFS-knooppunten zijn al operationeel, geïntegreerd met Rafidains blockchain, en omzeilen de centrale banken. De Ground Alliance heeft alle troeven in handen, en de timing van de RV ligt niet in de handen van de corrupte politici van Irak of het door globalisten gerunde IMF.
De elites proberen al jaren de RV te stoppen . Waarom? Omdat wanneer de RV plaatsvindt, hun hele wereldeconomie instort. Elk onderdrukt land, van Zimbabwe tot Venezuela, zal het voorbeeld van Irak volgen. Dit is wat ze het meest vrezen: de terugkeer van biljoenen aan gestolen rijkdom naar de mensen.
De QFS is de laatste spijker in de doodskist van de centrale banken . Op het moment dat Irak volledig in het systeem integreert, zal het corrupte SWIFT-banknetwerk overbodig worden. De Rothschilds, Rockefellers en hun vriendjes zien de muren dichterbij komen. Hun eeuwenlange controle brokkelt af.
Iraks RV zal het precedent scheppen. Landen die lang vastgehouden werden door globalistische beleidsmaatregelen zullen opstaan, hun valuta’s heroriënteren en hun gestolen rijkdom terugvorderen. De elites zijn doodsbang, en met goede reden: de RV is een wapen van bevrijding.

Het Quantum Financial System is al operationeel. De digitalisering van Irak is nog maar het begin. De Global Currency Reset komt eraan en als die eenmaal toeslaat, zal die elk corrupt financieel imperium omverwerpen. Dit is het einde van het globalistische regime en dat weten ze.
Bereid je voor. De RV is niet alleen een financieel evenement, het is een revolutie. Wanneer de RV Irak treft, zal de golf van financiële vrijheid onstuitbaar zijn en zullen de elites machteloos zijn om de Grote Ontwaking te voorkomen.
De QFS is hier. De RV komt eraan. De Deep State beeft. Ben je er klaar voor?

Het echte nieuws voor woensdag 25 september 2024:

Woe. 25 sept. 2024 Het Biden-regime is net helemaal Gestapo geworden. Ze adverteren met een beloning op Trumps hoofd, uitgeloofd door Trumps potentiële moordenaar, die een inlichtingendienst/slaaf is. Onze eigen regering probeert de favoriete kandidaat van het volk en koploper voor POTUS te vermoorden. Democratische leiders weigeren hun retoriek te temperen na meerdere moordpogingen en blijven Trump een “bedreiging voor de democratie” noemen, ondanks het feit dat hun partij geen verkiezingen heeft gehouden. Het Sméagol-achtige wezen, Pramila Jayapal (D) Washington, zegt zelfs dat TRUMP degene is die ZIJN retoriek moet temperen, nadat een Democratische aanhanger zojuist heeft geprobeerd Trump te vermoorden… WEER! Er zal geen coëxistentie zijn. Ze willen Trump dood, en het kan ze niet schelen of jij dat weet. Dit is geen politiek. Dit is oorlog.
Woe. 25 sept. 2024 Kernenergie keert terug met Bill Gates aan het roer!? Bereid je voor op een wilde comeback. Constellation Energy heropent de beruchte 3 Mile Island NPP en verkoopt zijn sap aan Microsoft. Kun je geloven dat dit de plek is waar de ergste nucleaire ramp in de VS plaatsvond? Met de hunkering van AI naar energie, laten ze eenheid één herleven tegen 2028. Beleggers zijn enthousiast over een stijging van 102% in aandelen. Uraniumaandelen stijgen ook! Is dit een gedurfde stap richting een nucleaire heropleving of een gevaarlijke gok? Houd die uraniumaandelen in de gaten!
Woe. 25 sept. 2024: Breaking: Enorme cyberaanval legt persoonlijke gegevens van meer dan 3000 congresmedewerkers bloot in Dark Web-lek – Nationale veiligheid in gevaar! – amg-news.com – American Media Group
Woe. 25 sept. 2024: Borax: het supergeneesmiddel waarvan ze niet willen dat u het weet | Het wondermiddel dat Big Pharma voor u verborgen houdt! – amg-news.com – American Media Group
Woe. 25 sept. 2024: EXPLOSIEVE MILITAIRE DOCUMENTEN BRENGEN DE WARE EFFECTEN VAN 5G BLOOT: TRANSMENSELIJKE GENOCIDE IS OVER ONS! VIDEO – amg-news.com – American Media Group
Woe. 25 sept. 2024: LAATSTE NIEUWS: De 101e Luchtlandingsdivisie van het Amerikaanse leger wordt ingezet in het Midden-Oosten ter ondersteuning van Israël – amg-news.com – American Media Group
Di. 24 sept. 2024: BQQQM! Trumps 5D-schaakspel met presidentiële documenten: Trumps opperbevelhebber en militaire meesterschap in het uitroeien van corruptie en het herstellen van de orde – Het leger heeft de controle! – amg-news.com – American Media Group
Di. 24 sept. 2024: LAATSTE NIEUWS: Gepensioneerde rechter Stewart Rosenwasser sterft in schijnbare s*e tijdens FBI-arrestatiepoging – amg-news.com – American Media Group
Di. 24 sept. 2024: BOEM!!! Volledige openbaarmaking! De weg naar Gitmo – De aanklachten – Militaire tribunalen – Gitmo: de eindbestemming voor de Deep State! – amg-news.com – American Media Group

THE DUTCH FLAT EARTH CONFERENCE II, GEORGANISEERD DOOR FRANS HESLINGA

Bijzondere tweedaagse conferentie (28/29 september 2024) over de vorm en structuur van de aarde, met een keur van nationale en internationale sprekers.

The Dutch Flat Earth Conference II

ZATERDAG 28 EN ZONDAG 29 SEPTEMBER 2024

Heel, The Netherlands

Er zijn nog kaartjes beschikbaar, wees er snel bij!

Meer info: https://www.de-nieuwe-media.nl/l/the-dutch-flat-earth-conference-two-georganiseerd-door-nederlander-frans-heslinga/

RV UPDATE BY JEFF, 25 SEPT

Jeff
Pretty much everything happening right now, along with Sudani being in the UN, everything has to do with Iraq going international…
Jeff
We had five of these articles talking about deleting the zeros…and then one today, so six total within 3 days. Very amazing …
Removing zeros is getting rid of the large 3-zero notes and replacing them with smaller size currency notes but at an increased value. So when the rate changes the large notes have the same purchase …FOR READ MORE: https://dinarevaluation.blogspot.com/2024/09/rv-update-by-jeff-25-sept_01333496985.html