ALLEEN INTEL


WAAR ZIJN WE NU???

Gem Finch, [16/08/2024 12:29 PM]
Eerste R&R – nieuwe informatie vandaag het geld van BC en Echtscheidingsbeschikking of Overlijdensakte van de echtgenoot van de ouder waren er vier gebieden die werden verhandeld als obligaties. Het andere is de rente die we betaalden op hypotheken en bankleningen voor auto’s of wat dan ook? En voor sommige oudere mensen, dus oudere mensen krijgen een behoorlijk groot deel – nu voor degenen in de valuta’s en Zim en degenen met Zim – we krijgen onze R&R op onze QFS-rekeningen gestort. Ze zouden ons dat moeten vertellen en hoeveel het zal zijn voordat het totaal van de beurzen wordt toegevoegd. Wat betreft de QFS – dus de Quantum Card is dikker dan een CC en heeft drie chips, maar die dragen we nooit bij ons en we gebruiken hem alleen om geld over te maken naar uw primaire en secundaire rekeningen, vanaf de QFS-rekening. U kunt naar drie verschillende banken overmaken. Je gebruikt het nergens anders voor – het is geen CC/debitcard en je wilt het nooit kwijtraken.

Toegang tot de QFS we krijgen de R&R op die rekening en weten wat dat is voordat de andere fondsen worden toegevoegd. En hier is het andere om toegang te krijgen tot de QFS, ze gebruiken een biometrische vingerafdruk of duimafdruk en gebruikersnaam en wachtwoord die allemaal moeten worden opgeschreven en alle andere wachtwoorden bij die beurs. En een vijfcijferig ID-nummer en een nieuw e-mailadres, alles wat je hoeft toe te voegen om toegang te krijgen tot je QFS-accounts. Dus dit wordt ondersteund door de nieuwe UST – Bruce zegt dat Gmail een veilige e-mail is.

We weten wanneer de R&R voor ons plaatsvindt – maar voor niet-beurzen, omdat dit geldt voor iedereen van 28 jaar en ouder en de houders van een groene kaart moet je je kaart minimaal 18 maanden hebben gehad. Stel dat je 55 jaar of jonger bent – maar dit wordt rechtstreeks op je bankrekening gestort. Ze weten wat je bankrekening is vanwege de beveiliging die je moest gebruiken en dit begint allemaal op maandag 19 augustus en het kan tot 7 dagen duren voordat het verschijnt en je weet wanneer je een storting hebt – e-mail/telefoontje of online melding. En voor de oudere mensen is het substantieel – maar voor de jongeren onder de 35 betekent dat je je huidige baan niet 10 jaar opzegt of parttime in dienst blijft – pensioengerechtigde leeftijd misschien werkend of niet, velen van hen willen niet eens met pensioen, dus deze mensen willen we in MedBeds krijgen en hun leven herstellen.

Nu maandag 19e – wat we horen is dat de Nesara / Gesara zou moeten worden aangekondigd. Hetzij door rechter Clarence Thomas of generaal Mike Flynn, een van die twee.

Hoe zit het met de nieuwe USN – US New Note Treasury Note. De USN zou rond maandag moeten uitkomen. Ik hoop dat het wordt aangekondigd als Asset Backed, maar het wordt misschien niet aangekondigd als Gold Backed. Nesara en Gesara en R&R maken daar deel van uit – dus we zouden maandag een aankondiging moeten krijgen – NU MEDBEDS nu als je een Zim Holder bent en je hebt voorrang, dus die zouden in de eerste drie dagen van volgende week moeten worden uitgerold en dat IS GROOT VOOR ONS.

Wanneer je je uitwisseling doet – noem je dan je behoefte aan het MedBed – maar je moet misschien ook je specifieke problemen vermelden en dan voeren ze die informatie in op een computer en voor al die mensen willen we direct naar het MedBed voor onze geliefden en ze willen ook dat we erbij zijn om de levensduur van onze projecten te zien, en om Age Regressed te krijgen is belangrijk, maar natuurlijk behouden we onze wijsheid – we zullen ons gewoon voelen en eruit zien alsof we misschien wel 40 jaar jonger zijn.